GrønnIT søker Senior salgskonsulent

Stillingsbeskrivelse

GrønnIT er i sterk vekst og ser behovet med å styrke salg & rådgivnings delen med ytterligere 1 ressurs mot våre eksisterende og nye kunder.

Vi ser etter deg som har høy fart og liker å ha mange baller i luften, som takler å jobbe selvstending men også benytter vårt sterke fagmiljø for å oppnå resultater. Vi er et selskap meg flat leder struktur og tilpasser oss markedet meget fort. Kandidaten vil skal ansette må utfordre de rammer som allerede er satt og klare å se nye tjenesteområder og våre inkluderende. Kandidaten vil rapportere til daglig leder.

Du har relevant bransjeerfaring fra tjenestesalg og har allerede et godt og etablert nettverk. Vi vil også vektlegge relasjoner og erfaring med samarbeid fra en eller flere av disse produsentene: Microsoft, VMware, Citrix eller Veeam.

Vårt motto er å få ned kundens fotavtrykk på serverrommet, og vi skal bruke nettskyen for å oppnå stordriftsfordelene knyttet til dette. For oss er hybrid tankesett helt naturlig, da vi siden tidenes morgen har implementert viritualiserings teknologi for våre kunder, både på VMware og Microsoft plattform. Etter mange år er det mulig å skalere ut til de store produsentene på en god og sikker måte, og vi ser da etter en dyktig selger / rådgiver som skal være med på denne reisen med oss.

Vi bruker mye tid på kartlegging av dagens infrastruktur for å komme med gode løsninger for våre kunder, som både er kostnadseffektive og sikre for formålet, å bygge og videreutvikle denne relasjonen sammen med våre kunder er det mest essensielle vi ser etter.

Da vi ser etter en person som vil fungere som vårt ansikt uttad må vi være sikre på at du har god relasjon til markedet, derfor vil vi se etter følgende kvaliteter i deg som person:
– Kundene oppgir gjerne deg som referanse
– Du er flink til å skape trygghet og relasjoner, samt har et målrettet bilde på hva du skal oppnå hos de ulike kundene
– Du snakker og skriver godt norsk og bosatt i Norge.

Best regards / vennlig hilsen
Anders Thulin Røkke
Kontakt meg direkte om dere har spørsmål om stillingen eller ønsker å søke
atr@gronnit.com
91670585