Om oss

GrønnIT ble startet i 2010 av aktører med lang bransje-erfaring fra profilerte IT-selskaper og er et kunnskapshus med meget erfarne seniorkonsulenter, rådgivere, tekniske prosjektledere og IT-arkitekter med tung kompetanse på IT-infrastrukturer. Vi ønsker å være en bidragsyter til miljøvennlige løsninger som samtidig optimaliserer IT-driften.

Flere av våre konsulenter har jobbet med servervirtualisering siden VMware for over 10 år siden lanserte sine første løsninger. BYOD (Bring Your Own Device) eller klientvirtualisering er et annet satsingsområde. GrønnIT har jobbet med alt fra mindre installasjoner i det offentlige og private, til de største installasjonene i Norge.

Tidsriktige og effektive løsninger krever i dag et helt annet samarbeid på tvers av disipliner innenfor IT industrien. Dette er grunnen til at GrønnIT også besitter spesialistkompetanse innenfor nettverk, sikkerhet, lagring og Microsoft teknologi.

GrønnIT kan også tilby driftstjenester. Vi kan ta vare på kunders backupdata, samt tilby drift av kundenes serverpark fra eget datasenter